Protejarea mediului înconjurător
(Măsuri generice)

a) Perfecționarea reglementărilor privind protejarea și conservarea mediului înconjurător (sol, ape, aer, păduri). Separarea activităților de control al respectării reglementărilor privind protecția și conservarea mediului înconjurător (sol, ape, aer, păduri) de activitățile de utilizare-exploatare a rersurselor de mediu.

b) Susținerea măsurilor de protejare, conservare și ameliorare a calității mediului înconjurător (sol, ape, aer, păduri).

c) Creșterea exigențelor în controlul respectării reglementărilor privind protecția și conservarea mediului înconjurător (sol, ape, aer, păduri), asigurarea de sisteme moderne de control, urmărirea riguroasă a respectării reglementărilor și înăsprirea pedepsirii infracțiunilor din acest domeniu.

d) Împunerea de măsuri drastice pentru infracțiunile din domeniul mediului înconjurător, inclusiv pentru actele de corupție din acest domeniu.

e) Creșterea capacității administrative de gestiune a finanțării protecției mediului, inclusiv a finanțării externe. Evaluarea serviciilor de mediu și introducerea plății furnizorilor acestora.

Intra in legatura cu noi

Secretariatul PNTMM iti da la dispozitie cu informatii sau intrebari legate de activitatea partidului.

Calea Victoriei Nr. 155, Blocul D. 1, Tronsonul VI (Scara VI ), Etajul II