Dezvoltarea infrastructurilor de transporturi și de comunicații
(Măsuri generice)

a) Creșterea investițiilor pentru dezvoltarea infrastructurii de transport rutier și accent pe finalizarea autostrăzilor pentru conectarea tuturor provinciilor istorice în regim de urgență (bazat pe fonduri europene nerambursabile, fonduri de la Bugetul de Stat, precum și pe împrumuturi și cofinanțare).

b) Asigurarea de caracteristici moderne avansate în realizarea tuturor autostrăzilor (exemplu: trei benzi pe sens) și drumurilor expres (exemplu: regim de autostradă cu două benzi și una de refugiu pe sens).

c) Susținerea creșterii vitezei de transport, modernizării și asigurarea siguranței de transport a infrastructurii feroviare.

d) Susținerea dezvoltării infrastructurii de transport naval, cu accent pe folosirea avantajului competitiv al portului Constanța și al Dunării, inclusiv pentru transportul turistic de croazieră. Susținerea transportului aerian, în condiții de siguranță și calitate la standarde ridicate.

e) Susținerea dezvoltării sistemelor de comunicații moderne performante, în vederea asigurării dezvoltării accelerate economico-sociale a României, precum și a securității naționale.

Intra in legatura cu noi

Secretariatul PNTMM iti da la dispozitie cu informatii sau intrebari legate de activitatea partidului.

Calea Victoriei Nr. 155, Blocul D. 1, Tronsonul VI (Scara VI ), Etajul II