DESPRE PNȚMM

PNȚMM are la bază doctrina politică Creștin-Democrată, având trei componente fundamentale conjugate – democrația, morala creștină și dreptatea socială, doctrină care a stat la baza dezvoltării civilizației europene occidentale actuale și constituirii Uniunii Europene.

 

PNȚMM urmează cele patru valori doctrinare majore moștenite de la înaintași: morala creștină, patriotismul luminat, dreptatea socială și democrația desăvârșită, valori care se susțin și se condiționează și completează reciproc.

 

PNȚMM este un partid creștin-democrat modern, care aspiră la o societate bazată pe valori morale și care promovează o politică centrată pe ființa umană și pe comunitate. PNȚMM consideră că existența umană nu poate fi restrânsă la satisfacerea exclusive a nevoilor materiale, desăvârșirea persoanei putând fi atinsă numai în legătură cu comunitatea și societatea în care aceasta trăiește.

 

PNȚMM este un partid de centru, echilibrat, pentru care dezvoltarea economică se îmbină cu distribuția echitabilă a bunăstării.

 

PNȚMM promovează dreptatea și solidaritatea socială, dar, spre deosebire de partidele social-democrate, nu pune socialul mai presus de persoană, nu consideră prioritar rolul statului în raport cu persoana și comunitatea, fiind împotriva egalitarismului, centralismului și intervenției majore și nejustificate a statului în viața economică.

 

PNȚMM susține libera inițiativă și competiția, ca generatoare de progres și prosperitate, dar, spre deosebire de partidele liberale, nu consideră persoana independentă de comunitate, ci cu îndatoriri față de comunitate, și susține un liberalism economic bazat pe morală, solidaritate și repartizare echitabilă a bunăstării. Liberalismul nu ia în considerare capacitatea mai redusă a unor membri ai societății de a face față mediului concurențial, fapt ce constituie un potențial risc de crize care afectează bunăstarea și solidaritatea comunității.

 

PNȚMM este adeptul monarhiei constituționale, considerând că această formă de guvernământ este cea mai adecvată dezvoltării sănătoase a României.

Intra in legatura cu noi

Secretariatul PNTMM iti da la dispozitie cu informatii sau intrebari legate de activitatea partidului.

Calea Victoriei Nr. 155, Blocul D. 1, Tronsonul VI (Scara VI ), Etajul II
Sustinem evolutia moderna si integrarea Romaniei in lumea civilizata

Nu suntem un partid paseist, radacinile trecutului ne inspira si situatia actuala dezastruasa, economica si sociala ne obliga la o activitate politica sustinuta la cel mai inalt nivel de tinuta si moralitate.

Sustinem exercitarea in deplina libertate a tuturor drepturilor umane, dezvoltarea social-economica si culturala a tarii, a comunitatilor teritoriale, a familiei si a individului in armonie cu traditiile si valorile poporului roman. Dorim realizarea in Romania a unui stat cu adevarat in slujba propriilor cetateni, in totala opozitie cu “statul opresor” realizat cu rea vointa si in deplina vinovatie de catre clasa politica la putere in Romania. Dorim ca cetatenii sa aleaga in deplina cunostiinta de cauza, tot ce are mai bun Țara Românească, astfel încât guvernarea si legislatia, eficiente si oneste, sa poata duce la dezvoltare si modernizare, la sisteme de educatie si de sanatate eficiente, la un sistem de aparare a Romaniei consistent, la o viata civilizata in siguranta, in esenta sa aduca o raza de speranta in mai bine pentru toti.

 

Doar aducand la putere oameni morali de cacarcter si competenti din elitele tarii se poate ajunge la o buna guvernare a tarii!

 

În tradiţia PNŢ, sprijinim renaşterea satelor prin instituirea de facilităţi asigurătoare pentru înfiinţarea şi dezvoltarea activităţilor agricole şi neagricole, profitabile şi autosustenabile şi prin dezvoltarea infrastructurilor educaţionale, de sănătate, edilitare şi culturale, în vederea reîntoarcerii şi stabilizării tinerilor la sate.

 

Prin rolul pe care l-a jucat în realizarea idealurilor naţionale, în lupta împotriva dominaţiei străine şi a totalitarismului, prin eroismul fruntasilor sai politici, prin permanenta slujire a neamului romanesc PNŢ, a devenit simbolul Rezistenţei Naţionale şi deţinătorul necontestat al legitimităţii democratice în ţara noastră. Aceste însuşiri îi conferă dimensiunea de reper moral al vieţii politice din România de astăzi si dreptul de a fi actuala speranta a cetatenilor pentru un trai mai bun in Romania.

 

Scopul intern al PNŢ Maniu-Mihalache este reunirea tuturor naţional ţărăniştilor într-un singur partid naţional ţărănesc, cu identitatea, doctrina şi valorile autentice naţional ţărăniste, astfel încât să fie continuatorul recunoscut al PNŢ şi PNŢCD. PNŢMM va urmări fuzionarea cu PNȚCD, imediat după eliminarea de la conducerea acestuia a impostorilor străini de partid, care s-au infiltrat în PNȚCD pentru a-l menţine la cote electorale infime, în interesul altor structuri şi forţe politice.
patriotism
iuliu-maniu
Fa parte din echipa noastra!
Vrei sa ajuti sau sa faci parte din echipa noastra?
  • PNȚMM este singurul partid din România care pune pe prim plan și acționează pentru o politică, o guvernare și o societate bazate pe aplicarea reală și consecventă a valorilor și principiilor creștin-democrate, în primul rând pe Morala Creștină și Dreptatea Socială.
  • PNȚMM este singurul partid din România care pune pe prim plan și acționează în mod explicit pentru Reîntregirea națională a Poporului Român, într-o Românie integrată deplin în rândul națiunilor civilizate democratice europene, membră importantă a Uniunii Europene și a NATO și într-un parteneriat strategic special cu SUA. Fiind obiectivul prioritar moștenit de la înaintașii noștri care au realizat Marea Unire, milităm pentru întreprinderea a tot ce depinde de România pentru conștientizarea cetățenilor și decidenților de pe ambele maluri ale Prutului asupra binefacerilor reîntregirii, precum și pentru îndeplinirea acestui obiectiv, în interesul civilizației spațiului geostrategic căruia aparținem.
  •  
Intra in legatura cu noi

Secretariatul PNTMM iti da la dispozitie cu informatii sau intrebari legate de activitatea partidului.

Calea Victoriei Nr. 155, Blocul D. 1, Tronsonul VI (Scara VI ), Etajul II