Perfecționarea politicilor sociale
(Măsuri generice)

a) Susținerea armonizării intereselor angajatorilor cu cele ale angajaților, în vederea distribuirii echitabile a beneficiilor activității lor, în scopul reducerii polarizării societății și a sărăciei, în condiții de dezvoltare normală a afacerii.

b) Atragerea partenerilor sociali – sindicate, patronate și organizații neguvernamentale – în elaborarea politicilor și strategiilor ocupaționale.

c) Echilibrarea sistemului public de pensii, înlăturarea discrepanțelor și inechităților, precum și protejarea puterii de cumpărare a pensionarilor.

d) Susținerea de politici pentru vârstnici, bazate pe parteneriatul generațiilor și pe asigurarea asistenței sociale pentru cei singuri.

e) Restabilirea drepturilor deținuților politici și deportaților, precum și ale familiilor și urmașilor acestora și compensarea morală și materială a suferințelor îndurate.

f) Sprijinirea integrării sociale a persoanelor aflate în dificultate.

g) Susținerea implicării Bisericii în societate la nivel comunitar, precum și a participării Bisericii și asociațiilor religioase la activitățile de caritate și de asistență socială.

Intra in legatura cu noi

Secretariatul PNTMM iti da la dispozitie cu informatii sau intrebari legate de activitatea partidului.

Calea Victoriei Nr. 155, Blocul D. 1, Tronsonul VI (Scara VI ), Etajul II