Stimați membri și simpatizanți ai PNȚMM,

Noi, cei reuniți în Partidul Național Țărănesc Maniu Mihalache, ne-am asumat să respectăm porunca sfântă a lui Iuliu Maniu de a “nu lăsa partidul să moară”, preluând toate valorile doctrinare și direcția geostrategică de la Seniori, păstrându-le neatinse și nealterate.

PNȚ Maniu-Mihalache este implicat în bătălii electorale pe mai multe fronturi ale alegerilor locale, având candidați pe bultetinele de vot, dar duce și o luptă înverșunată pentru a deveni un partid relevant pe scena politică.

Perspectiva alegerilor prezidențiale (care asigură multă vizibilitate) și mai ales cea a alegerilor parlamentare (marele examen al nostru din 2024) ne obligă să ne organizăm din timp și să folosim eficient inclusiv lunile de vară, pentru a consolida structurile locale, județene și central ale partidului.

Pentru ca aspirațiile noastre legitime să devină realitate, avem nevoie de sprijinul tuturor celor care cred în doctrina național-țărănistă, în democrație și drepturi fundamentale, în dreptate și adevăr, în destinul euro-atlantic al României, în valorile pentru care înaintașii noștri și-au sacrificat libertatea sau chiar viața.

Facem apel la membrii și simpatizanții PNȚMM, la toți cei care pot ajuta la revigorarea mișcării țărăniste, să susțină inclusiv financiar activitatea noastră. Mizăm pe sprijinul dumneavoastră urgent și generos, pentru că toți colegii care au reușit să depună candidaturi valide la alegerile locale au nevoie imediată de ajutor financiar în campania lor electorală.

Am stins toate datoriile vechi și cele făcute la strângerea semnăturilor (operațiune care n-a fost deloc ușoară), dar trebuie să facem plățile și pentru mandatari, pliante, afișe, promovare prin mass-media locală și regională, observatori în secțiile de votare, acțiuni electorale, deplasări etc.

Conturile curente ale PNȚMM sunt:

  • RO89CECEB00130RON4359559 – la CEC Bank
  • RO30BTRLRONCRT0CS1458901 – la Banca Transilvania.

Va rugăm să sprijiniți activitatea PNȚMM cu orice sumă puteți!

Mulțumim. Mult succes candidaților noștri în campania electorala!

22 mai 2024

Biroul de Conducere al PNȚ Maniu-Mihalache

Lasă un comentariu