Orbiți de obsesia pentru interesele lor – și numai ale lor! -, conducătorii politici își demască uneori mentalitățile aberante despre societatea pe care pretind că o conduc.

În plină nouă frenezie de mărire a salariilor din administrația publică, un grangur care se pretinde liberal, în fapt un ciocoi semidoct (Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării în Guvernul condus de ciocoii PSD-iștii), și-a deplâns colegii din administrație: „Primarii au ajuns să aibă salariul cât o învățătoare”.

Așadar, liberalul pârât este convins că primarii, miniștrii și toți ceilalți așa-ziși demnitari de azi sunt o supra-specie umană, niște erudiți din cale-afară de merituoși ori niște semizei, pe care e o blasfemie să-i compari cu o învățătoare derizorie. Fără ca neisprăvitul să fi aflat că în vremurile în care țara avea conducători cu dreaptă judecată și bun-simț, învătătorul a fost unul din cei care au pus, mai ales la sate, temelia cea mai solidă acestui neam.

Dar nu e nicio mirare un Veștea anonim când chiar președintele liberal e și el un ciocoi agramat, care din pensia nerușinată de la armată, obținută la 52 de ani și cumulată cu veniturile așijderea de la Parlament, ridică lunar de 15-20 de ori mai mult decât o biată învățătoare.

14 decembrie 2023

Biroul de presă al PNȚ Maniu-Mihalache

One Comment

Gabriel Barbulescu

Da, asa este. Si ciocoiul presedinte pesedist, prim-ministru al tarii, asijderea semidoct si agramat, are si asta venituri de circa 40 de ori mai mari decat oricare salariat remunerat cu salariul minim – „pe hartie” (brut), de doar 3.000 lei lunar.

Lasă un comentariu