Doamnelor, Domnilor,

După o treime de secol, constatăm că în viața politico-socială din România nu s-a realizat încă o desprindere deplină de mentalitățile și practicile comuniste.

cna

Pe de altă parte, Posturile de Televiziune difuzează un mare număr de filme turnate în anii totalitarismului comunist și care răspândesc o ideologie nefastă, ce aduce în mintea generațiilor, care nu au cunoscut direct realitățile epocii, confuzie și derută.

Partidul Național Țărănesc Maniu-Mihalache consideră că această situație aduce grave daune societății contemporane.

Trebuie să aveți în vedere Raportul final al Comisiei Prezidențiale pentru analiza dictaturii comuniste din România, act care a definit regimul comunist ca fiind „ilegitim și criminal”.

Vă rugăm să ne comunicați în ce măsură CNA se preocupă de aspectul menționat mai sus.

Cu Bună-Credință,

Biroul de Conducere PNȚMM:

Mircea TALOȘ – Președinte Executiv al PNȚ Maniu-Mihalache

Valerian STAN – Secretar General al PNȚ Maniu-Mihalache

Liviu PETRINA – Președintele Senatului PNȚ Maniu-Mihalache

Tags:

2 Comments

Geangu Constantin

Acest aspect mai trebuie pus în legătură cu faptul că o bună parte din arhiva comunistă este păstrată ca fiind secretă. Rațiunea acestui secret nu poate fi decât acoperirea unor persoane care au avut un rol important în perioada comunistă și încă mai au o influență importantă în treburile publice de astăzi. Din același motiv Muzeul Ororilor Comunismului, teoretic înființat prin HG în 04.12.2020 de Guvernul Orban, zace ascuns într-un birou al Bibliotecii Naționale. Nu este exclus ca Ludovic Orban însuși să aibă soarta pe care o are astăzi tocmai pentru că a reușit să deranjeze unele dintre persoanele pentru care arhivele sunt încă secret!!!

Gabriel Barbulescu

Asa este. Respect oamenilor vrednici si curajosi, dintotdeauna!

Lasă un comentariu