Mascarada pusă în scenă pe tema – pretins profund dilematică – a „comasării” sau ne-“comasării” alegerilor din iunie constituie perdeaua de fum în dosul căreia conducătorii statului român eșuat încearcă să ascundă gravele probleme ale țării.

Președintele Klaus Iohannis și Guvernul PSD-PNL vor ca românii să uite că au trecut deja trei luni de când la Bruxelles a fost trimisă Cererea de plată nr. 3 din PNRR, fără ca România să primească cele 3,1 miliarde de euro! Bani care s-ar fi cuvenit țării noastre dacă așa-zișii conducători n-ar fi sfidat în mod cinic angajamentul de a elimina sistemul de pensii speciale nerușinate, un privilegiu sfidător, specific regimurilor totalitare. Angajamentul fusese luat inițial pentru sfârșitul anului 2022; prin urmare, românii sunt văduviți în mod iresponsabil de cele 3,1 miliarde de euro de mai mult de un an!

Președintele și cele două partide cu comportament de răufăcător așteaptă în mod evident ca, la alegerile care tocmai se apropie, beneficiarii pensiilor lipsite de rușine – sute de mii, împreună cu familiiile lor – să le întoarcă serviciul infam, făcut pe spezele românilor mereu batjocoriți, și să le dea votul. 

PNȚ Maniu-Mihalache nu va lăsa, însă, lucrurile așa. Deși sabotați de toate marile televiziuni și de majoritatea presei scrise și online, conducătorii partidului nostru și fiecare membru al său vor duce peste tot unde vor ajunge informațiile esențiale, inclusiv despre acest incalificabil rău făcut propriului popor! Un popor pe care niște conducători fără rușine de oameni și fără frică de Dumnezeu și-l închipuie, care orice conducători fără scrupule, amator de pâine și circ.

Coducerea PNȚMM se va adresa din nou Comisiei Europene, pe această temă majoră, în cursul zilei de azi.

23 februarie 2024

Biroul de Conducere al PNȚ Maniu-Mihalache

Mircea Taloș – președinte executiv al PNȚ Maniu-Mihalache

Valerian Stan – secretar general al PNȚ Maniu-Mihalache

Liviu Petrina – președintele Senatului PNȚ Maniu-Mihalache

2 Comments

Gabriel Barbulescu

Foarte bine, asa si trebuie. Daca tineti minte, eu am si spus, anterior, privitor la transa nr.3 din PNRR, sa nu vina banii decat dupa alegerile din acest an, cand vom avea o noua conducere a tarii: un presedinte credibil, iubitor de oameni si un guvern de dreapta apt sa infaptuiasca o reforma radicala a statului in Romania.

virgil florea

Că vin bani sau nu vin, pentru popor e totuna. Pentru că nicicând astfel de bani nu au fost în sprijinul românilor. Cât privește pensiile speciale devine tot mai clar că e o iluzie desființarea lor. Atâta timp cât demonul care conduce România nu este îndepărtat nimic nu se va schimba. Conducerea statului va rămâne tot în mâinile lor. Oțetul este acru îndiferent de firma care îl produce. Indiferent cum s-or chema noii derbedei, ei tot slujba de argat al celor mari o vor face. Cu părere de rău. Există însă o soluție.

Lasă un comentariu