Senatul PNȚ Maniu-Mihalache a trimis o Scrisoare Ambasadorului Finlandei la București în legătură cu unele acte anti-Creștine și anti-Democrate împotriva unui Lider Creștin-Democrat din Finlanda adus din nou în fața Justiției                                                     pentru că a citat din Biblie.

Apărăm valorile Creștine

Doamna Paivi RASANEN a fost achitată acum peste un an de trei judecători, fiind acuzată de un procuror că a publicat o broșură în care își exprima convingerile sale creștine cu privire la căsătorie și sexualitate.

Dar procurorul a făcut recurs, iar Doamna Rasanen este acum din nou judecată.

Doamna Rasanen este unul din principalii lideri creștin-democrați din Finlanda. De 25 de ani este membră a Parlamentului, realeasă în 2023. A condus Partidul Creștin Democrat între 2004 și 2015, iar din 2011 până în 2015 a fost ministru de interne al Finlandei.

Juriștii constată că asemenea procese „crează o cultură a fricii și cenzurii și au devenit tot mai dese în lume”, „pun în pericol dezbaterea de idei și democrația”.

Senatul PNȚ Maniu-Mihalache a arătat că noi admirăm pe Finlandezi pentru modul eroic în care au rezistat, odinioară, sub conducerea Mareșalului Mannerheim, agresiunii Rusiei. A subliniat că înalta demnitate a finlandezilor este rezultatul civilizației Creștine, iar Democrația însăși este fructul Creștinismului.

Senatul și-a exprimat îngrijorarea și a cerut ca Autoritățile din Finlanda să pună capăt actelor anti-creștine și anti-democrate.

 

Biroul de Presă

PNȚ Maniu-Mihalache

Tags:

Lasă un comentariu