Bună ziua, oameni buni!

 

În calitate de prim-vicepreședinte al Partidului Național Țărănesc Maniu-Mihalache, responsabil pe zona Transilvaniei, vă aduc salutul partidului nostru cu ocazia Congresului dumneavoastră, un salut prietenesc, așa cum se cuvine între buni creștini.

Este o zi importantă pentru partidul dumneavoastră, un partid care, prin liderii săi, a avut un rol însemnat în politica românească din ultimele două decenii. Nu ne îndoim că veți lua măsurile cele mai bune pentru ca anul electoral 2024 să vă găsească bine pregătiți pentru patru bătălii care se anunță foarte dure.

 

Doamnelor, domnilor, PNȚ Maniu-Mihalache salută și faptul că forțele de centru-dreapta din politica românească încep să strângă rândurile, iar acest lucru se vede și acum, în această sală. România are nevoie de o alianță politică de mare anvergură, care să se inspire din Convenția Democratică învingătoare în 1996 și din Alianța D.A. care a izbândit în 2004, alianțe care au reușit să-i treacă în tabăra învinșilor pe Ion Iliescu și Adrian Năstase!

 

Partidul Național Țărănesc Maniu-Mihalache, care promovează valorile perene ale Partidului Național Țărănesc pe linia marilor săi lideri Iuliu Maniu și Ion Mihalache, aceleași cu cele readuse în politica românească de Corneliu Coposu și Ion Rațiu sub umbrella PNȚCD în anii ‘90 ai secolului trecut, vă întinde o mână tuturor celor care credeți în puterea României de a renaște în 2024 sub o nouă Convenție Democrată!

 

Vedem cu toții ce monstru socialist a acaparat România prin asocierea nenaturală PSD-PNL. Noi, românii, avem puterea de a pune capăt acestui experiment toxic. Haideți s-o facem!

 

Vă mulțumesc și vă doresc mult succes!

 

Ioan Costea

prim-vicepreședinte al PNȚ Maniu-Mihalache

 

25 martie 2023

Tags:

Lasă un comentariu