9 martie – ziua în care ne comemorăm martirii anticomuniști. Jertfa lor ne dă putere să scoatem țara de sub influența nefastă a Moscovei!

Astăzi, 9 martie 2023, de ziua Sfinților 40 de Mucenici, declarată de Parlamentul României în 2011 „Ziua deținuților politici anticomuniști din perioada 1944-1989”, delegația Partidului Național Țărănesc Maniu-Mihalache  în componența Iulia Gorea Costin, Mircea Taloș, Liviu Petrina, Constantin Geangu,  Anca Dobrotăa depus o coroană de flori la Monumentul Național ” Aripi” din Piața Presei Libere, București.

Conform datelor comunicate de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc (IICCMER), numărul deținuților politici din România comunistă a fost de circa 150.000. Lor li se adaugă însă zecile de mii de deportați și milioanele de români terorizați prin diverse metode de același regim bolșevic. Elita țării, din toate domeniile, a fost epurată și în mare parte exterminată.

În timpul regimului comunist, în România au existat 44 de penitenciare principale şi 72 de lagăre de muncă forţată destinate deţinuţilor politici, dar procesul de exterminare a avut loc și în afara închisorilor, în condițiile în care întreaga țară a fost transformată într-un uriaș lagăr.

Partidul Național Țărănesc, câștigătorul real al alegerilor din 1946, a avut cele mai multe victime pentru că s-a opus procesului criminal de comunizare României, declanșat de o putere străină cu guvernare tiranică. „Membrii închiși din partidul nostru au totalizat peste un milion de ani de închisoare”, spunea Seniorul politicii românești, Corneliu Coposu, el însuși fiind „beneficiarul” a peste 17 ani de temniță grea, în regim de exterminare.

Iuliu Maniu și Ion Mihalache, liderii Partidului Național Țărănesc din momentul instaurării ocupației militare sovietice, au devenit martirii neamului românesc, ca urmare a hotărârii lor de a nu ceda presiunilor insuportabile din libertate și inumane din închisoare. Ei au plătit cu viața această neacceptare a instaurării regimului totalitar comunist, ziua de 5 februarie fiind  cea în care au murit amândoi, la 10 ani distanță – Iuliu Maniu în 1953, la Sighet, iar Ion Mihalache în 1963, la Râmnicu Sărat.

Îndurând suferințe greu de imaginat și făcând sacrificial supreme, Maniu și Mihalacheau au refuzat să trădeze poporul român. Ei au avut și au respectat principii în a face politică, principii preluate și puse în practică  de Corneliu  Coposu, după 1989.

Ca urmare a respectării acestor principii, partidul nostru, PNȚCD, a fost atacat cu metode securiste, infiltrat și în cele din urmă confiscat de gruparea nelegiuită a unui impostorNoi, cei de la PNȚMM, suntem vechii  membri ai PNȚCD,  organizați  în Partidului Național Țărănesc Maniu-Mihalache pentru ca într-un viitor apropiat, cu ajutorul românilor, să scoatem țara din marasmul moral, politic și social în care au adus-o comuniștii și urmașii lor.

Pentru regimul instalat în România odată cu falsificarea alegerilor din 1946, nu doar politicienii partidelor istorice erau considerați dușmanii regimului terorist bolșevic, ci și militarii, academicienii, scriitorii, preoții, studenții, țăranii și muncitorii care aveau coloană vertebrală și nu acceptau sovietizarea României.

Aducem astăzi un pios omagiu tuturor martirilor din închisorile comuniste și venim cu un angajament  clar că vom prezenta un program de relansare politicăeconomică și socială a României, pentru a scoate țara de sub influiența nefastă a politicii Moscovei. Suntem hotărâți să participăm la următoarele alegeri și să recuperăm  PNȚCD-ul  de la uzurpatorii care, se deconspiră, aplaudând crimele lui Putin în Ucraina!

România încă nu a scăpat de influența nocivă a Moscovei, ziua de 9 martie, în care ne comemorăm deținuții politici anticomuniști, însă,  ne mobilizează spre ce avem de făcut. Avem de înlăturat influența ideologiei și politicii ruse în România, avem de înlăturat de la comandă politicienii evident cu mentalitate pro-rusă, comunistă, care contaminează  economia și intoxică mass-media, ținând societatea captivă în sfera de influență rusească.

Jos cu  trădătorii de țară! Vine vremea, cât de curând, ca ei să dea socoteală, simțind forța legii într-o Românie europeană, consolidată pe valorile democrației occidentale.

Glorie eternă celor care s-au jertfit cu onoare pentru libertatea și demnitatea națională!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

9 martie 2023

Conducerea PNȚ Maniu-Mihalache

Tags:

Lasă un comentariu