Dragi prieteni,

cu ajutorul lui Dumnezeu și cu multă bucurie, vă anunț că anul acesta, Fundația Corneliu Coposu reia manifestările publice dedicate educației tinerilor și nu numai, istoriei adevărate și memoriei zbuciumate, având în prim plan figura celui mai important om politic român de după decembrie 1989.

Astfel, alături de prietenii și partenerii noștri, am gândit pentru început, un program special, cu multe surprize, legat de împlinirea a 108 ani de la nașterea Seniorului:

. 14-15 mai 2022 – Ediția a VII-a a turneului de bridge Memorialul Corneliu Coposu(Auditorium Pallady-București)

. 17 mai 2022, orele 10,00 – Liturghie și Parastas la Biserica Sf.Ana(cimitirul Bellu catolic) București

. 19 mai 2022, orele 18,30 – “Despre principii și valori în amintirea Seniorului “- întâlnire a Anei Blandiana cu studenții din Cluj– Capela Sfântul Iosif din Catedrala “ Martirilor și Mărturisitorilor secolului XX”, Cluj-Napoca. Evenimentul este organizat cu binecuvântarea PS Claudiu Pop, Episcop Greco-catolic de Cluj-Gherla.

. 20 mai 2022, orele 11,00 – “108 ani de la nașterea lui Corneliu Coposu” – slujbă de parastas, alocuțiuni și depuneri de coroane la bustul Seniorului în comuna sa natală, Bobota, jud. Sălaj

. 20 mai 2022, începând cu orele 15,00 – “ Întâlnire cu Ana Blandiana de ziua Seniorului “, eveniment realizat și organizat la Casa Memorială “Iuliu Maniu” de la Bădăcin, jud. Sălaj, cu binecuvântarea PS Virgil Bercea, Episcop Greco-catolic de Oradea.

Mulțumesc din toată inima Bisericii Greco-Catolice, tuturor prietenilor și partenerilor care s-au implicat în organizarea acestor manifestări dedicate unui Om deosebit, care nu a vrut nimic pentru el, care s-a jertfit și dedicat pentru principii și valori adevărate.

Ionuț-Andrei Gherasim

Tags:

Lasă un comentariu