În continuarea Scrisorii noastre din 8 Noiembrie 2021 și re-afirmând toate cele cuprinse în acea Scrisoare ( vezi scrisoare aici ),

Vă anunțăm că în viitorul apropiat se va face un pas important în re-Unirea Național-Țărăniștilor autentici, a creștin-democraților și conservatorilor din România.

Astfel, în ziua de Sâmbătă, 7 Mai 2022, începând cu orele 12:00, în București, la Sediul Național al Partidului Corectei Guvernări, va avea loc Congresul Extraordinar al PCG. Și tot în București, concomitent, va avea loc Ședința Comitetului Național de Conducere al Partidului Național Țărănesc – Maniu-Mihalache.

Cu această ocazie, se vor porni formalitățile de unire ale celor două Partide. Este speranță să ni se alăture și o a treia formație de sorginte penețistă: Alianța Național Țărănistă.

În aceste împrejurări, venim cu rugămintea să acceptați să fiți, Domnule Indrei Rațiu și Domnule Nicolae Rațiu, Membri în Consiliul Prezidențial de Onoare al Formațiunii ce va rezulta din Unirea preconizată.

Unirea propriu-zisă urmează să aibă loc în Septembrie 2022.

Așteptăm așadar acordul Domniilor Voastre, cu respect, credință și încredere, cu angajamentul că vă veți bucura de sprijinul nostru, al tuturor, pentru a reclădi împreună Partidul de care Țara are atâta nevoie astăzi și care să pună binele Țării și al românilor în fața intereselor personale sau de grup, respectând tradiția, înțelegând prezentul și garantând viitorul.

Actuala agresiune a Rusiei împotriva Ucrainei și a Europei ne impune mai mult ca oricând să dăruim Poporului Român, fiecare după posibilități, tot sprijinul nostru.

Aportul Domniilor Voastre va fi de mare importanță.

Cu Deosebit Respect,

Liviu PETRINA

Membru Fondator al PCG

Ex-Secretar General PNȚCD

Ex-Membru al Parlamentului

Tags:

One Comment

BELEI IOAN

O miscare indrazneata, un prim pas in strangerea randurilor celor care, cu sufletul si cu mintea, au crezut in valorile crestin-democrate ale PNTCD. Valori terfelite de catre un impostor care a confiscat marele PNTCD, aservindu-l #ciumeirosii.

Lasă un comentariu