1. În acest început de Iunie 2021, o Delegație de militanți ai Noului PNȚCD (ce, sperăm, va rezulta din fuziunea dintre Partidul Corectei Guvernări și Partidul Național Țărănesc Maniu-Mihalache) a fost prezentă, timp de o săptămână, în România de la Est de Prut, până dincolo de Nistru.

          Delegația a fost compusă din Doamnele/ Domnii: Domnul Gheorghe Gavrilă COPIL, Doamna Maria Solomea MESAROȘ, Domnul Simion MESAROȘ, Doamna Laura PETRINA, Domnul Liviu PETRINA, Domnul Gheorghe ȘIMAN, Doamna Mariana ȘIMAN.

          Gazda noastră a fost: Asociația Revistei Literatura și Arta din Chișinău.

          Revista Literatura și Arta, condusă acum de Doamna Doina Dabija, fiica marelui scriitor și militant patriot Nicolae Dabija, a publicat un interviu cu Domnul Liviu Petrina, Conducătorul Delegației, în numărul său din 10 Iunie 2021, în legătură cu această vizită.

          În numărul din 17 Iunie 2021, Revista publică un articol al Domnului Petrina: Basarabia, Mineriada și Reunirea.

          Toate întâlnirile pe care le-am avut –cu intelectuali, oameni politici, profesori, scriitori– ne-au oferit o sărbătoare continuă. Am văzut din nou cum Basarabia respiră tot mai bine aer românesc. Unirea este aproape !

2. Partidul Corectei Guvernări a publicat o broșură de 36 de pagini cu Titlul „Cine acționează pentru RE-UNIREA BASARABIEI cu ROMÂNIA respectă și împlinește DECLARAȚIA de INDEPENDENȚĂ din 1991”

          Membrii/ Simpatizanții PCG care doresc să primească această broșură gratuit sunt îndemnați să telefoneze la numărul de telefon al Partidului: 0727 374 129.

Biroul de Presă PCG

București, 18 Iunie 2021

Tags:

Lasă un comentariu