Domniei Sale

Doamnei Maia SANDU

Președintele Republicii MOLDOVA

Stimată Doamnă Maia Sandu,

Partidul Corectei Guvernări (PCG) și  Partidul Național Țărănesc Maniu-Mihalache (PNȚ-MM), Continuatoare legitime ale PNȚCD,

Vă felicită călduros pentru victoria categorică în alegerile prezidențiale și consideră alegerea Dumneavoastră ca pe un triumf al românității în stânga Prutului.

Este foarte important că majoritatea locuitorilor  înțeleg că direcția sănătoasă pentru viitor este eradicarea corupției  și reintegrarea civilizației europene, a cărei superioritate este dovedită.

Ați primit cele mai multe voturi atât în circumscripțiile din stânga Prutului cât și în Diaspora, unde aproape toți au votat cu Dumneavoastră. Cu asemenea oameni, scoși de sub teroarea ocupantului și eliberați de mentalitățile trecute, se vor realiza mai ușor și mai repede idealurile democrației, justiției și reintregirii naționale.

Prin modul cum au acționat în aceste alegeri, Basarabenii și-au câștigat o stimă extraordinară în toată Țara și în Lume.

După 30 de ani de frământări și căutări, astăzi este limpede pentru fiecare om responsabil că singura soluție morală și legală pentru județele românești administrate sub numele de „R. Moldova” este aderarea la Uniunea Europeană având ca finalitate firească Re-Unirea cu România.

Suferințele străbunilor, bunicilor, părinților, fraților și surorilor noastre din ultimii 80 de ani, aduse de ocupația bolșevică și rusească, trebuie să ne trezească la realitate și să ne determine să ne implicăm în lucrarea politică fiecare cu înțelepciune și responsabilitate și curaj.         

Cei care au batjocorit Bunul-Simț, Democrația și Legea in anii recenți trebuie să fie scoși din viața politică, răutățile și crimele de care sunt acuzați reprezintă o rușine groaznică pentru neamul nostru, pentru civilizația europeană.

Împreună cu România și cu celelalte Țări ale Uniunii Europene, i se deschid R. Moldova largi posibilități de așezare a vieții politice pe temeiuri democratice, de dezvoltare economică fără precedent, așa cum se poate vedea că au reușit atâtea state din Europa. Minoritățile naționale, inclusiv cea rusă, ucrainiană, găgăuză etc., ajunse în Europa, vor beneficia de un tratament demn, se vor bucura cu adevărat de egalitate și protecție.

Noi chemăm Autoritățile de la București, Uniunea Europeană să vă sprijine în activitatea Dumneavoastră. Iar pe toți cetățenii, atât pe cei care au rămas acasă cât și pe cei care și-au găsit rostul în dreapta Prutului sau sunt risipiți la muncă prin Europa, îi rugăm să acționeze sub conducerea Dumneavoastră pentru a duce această provincie pe singura cale dreaptă și firească, pentru păstrarea identității, demnității, siguranței și libertății locuitorilor ei.

Sub aceste perspective frumoase și sigure, suntem convinși că veți onora Înalta Funcție de Președinte cu toată responsabilitatea și dăruirea, spre binele tuturor.

Vă dorim succes din toată inima !

Așa să ne ajute Dumnezeu !

Partidul Corectei Guvernări

Partidul Național Țărănesc Maniu-Mihalache București, Luni, 16 Noiembrie 2020

Tags:

One Comment

Belei Ioan

Felicitarile transmise Dnei Maia Sandu de catre cele doua partide, continuatoare legitime ale traditiei PNTCD, reprezinta un gest firesc si necesar. Prin aceasta romanii de dincolo de Prut simt ca nu sunt singuri in drumul lor spre Europa.

Lasă un comentariu