PNȚ Maniu-Mihalache participă, prin efortul deosebit al organizatiilor din teritoriu, pentru prima oară la alegerile locale. Am făcut cu aceasta ocazie si un prim pas pentru coagularea forțelor național-țărăniste într-o singura formatiune, proces care trebuie continuat in vederea participării la alegerile parlamentare intr-o formulă cât mai puternică și reprezentativă in care sa se regăsească toți cei care se revendică, in mod onest, de la traditia si valorile national-taraniste.

       Am refuzat sa fim plasa de siguranta pentru traseiști refuzati de alte partide si am preferat sa avem caractere loiale care sa ne reprezinte, politică pe care o vom aplica pe termen lung si in continuare.

       Îi salutăm și le dorim succes colegilor noștri țărăniști, mai vechi sau mai noi, care au depus candidaturi cu această ocazie, categorie în care nu îi includem pe cei care care încearcă să își salveze carierele politice minore prin asocierea rușinoasă cu urmașii lui Iliescu, Năstase și Dragnea și care vor sfârși în uitare și dispreț.

        Obiectivul major pentru intreaga societate trebuie să fie decuplarea PSD și a sateliților săi de la pozițiile de control din administrația locală. Acest partid a dovedit o mentalitate totalitară si constituie o amenințare la adresa democrației și a funcționării normale a statului român.

         În condițiile unei competiții electorale nedrepte într-un singur tur de scrutin, îi îndemnăm pe membrii si simpatizanții noștri să voteze la primării cu candidații cu șanse de a învinge ciuma roșie, cu condiția evidentă de a fi oameni onești, responsabili și cât mai apropiați de valorile noastre.

          Bucureștiul și întreaga țară trebuie să se elibereze de cheltuielile iresponsabile, de căpușele transpartinice, de țopismul plin de ifose și să urmeze exemplul comunităților europene, mai mari sau mai mici, în ceea ce privește abordarea problemelor fundamentale legate de educație, sănătate, infrastructură, confort și cultură.

          Le dorim succes candidaților PNȚ Maniu-Mihalache ca și tuturor celor care participă la alegeri cu dăruire, responsabilitate și caracter, punând interesul public în fața celui personal si de partid.

                 Preşedinte

                P N Ţ Maniu-Mihalache

8 septembrie 2020                                                               Radu Rizescu

Tags:

Lasă un comentariu