ACORD de COLABORARE

  1. Partidul Național Țărănesc Maniu-Mihalache ( PNTMM )  și  Partidul Corectei Guvernări ( PCG ), continuatoarele legitime ale PNȚCD, ale cărui idealuri le duc mai departe, au hotărât să colaboreze la alegerile locale din 2020, pe Listele PNȚMM.  Chemăm pe toți Creștin-Democrații să voteze Listele PNȚMM.
  2.   Astăzi, PNŢCD este răpit, poporul român este privat de cel mai    vrednic Partid pe care l-a avut în istoria sa.                                                                                                                   

Partidele noastre repun în valoare doctrina sacră şi tezaurul de luptă şi suferinţă ale Partidului Naţional Român-condus de Iuliu Maniu, care a făcut Re-Unirea de la 1918 , ale Partidului Țăranesc- condus de Ion Mihalache, care a dat pământ țăranilor la 1921, ale PNŢ-ului, care a democratizat Ţara şi a rezistat sub ocupaţia sovieto-comunistă, și ale PNŢCD-ului- condus de Corneliu Coposu, care a redeschis României calea spre Civilizaţia Occidentală, a dus-o în NATO şi UE.

Liviu-Petrina

Noi ținem sus steagul creștin-democrației în România, iar participarea la alegerile locale ne oferă o șansă foarte bună. 

3. Va rugăm stăruitor pe toți Național-Țărăniștii și Creștin-Democrații să luați pe umerii Dumneavoastră, cu generozitate și încredere, participarea la alegerile locale în comuna, orașul, județul în care trăiți, spre a schimba în bine fața României.  Votați Listele PNȚMM !

Vă mulțumim frumos !

Radu RIZESCU  – Președintele PNTMM

Liviu PETRINA – Preşedintele Executiv PCG

Bucureşti, Vineri 14 August 2020

Tags:

One Comment

Olimpiu Saulescu

Rade o tara intreaga de acest Rizescu! Este un submediocru cu un limbaj de lemn.
Domnul Petrina este 6 clase peste.
RIP PNTCD

Lasă un comentariu