PNȚ Maniu-Mihalache consideră că obiectivul major la alegerile locale care urmează este decuplarea PSD de la pozițiile de control din administrația locală. Ignorarea amenințării pe care acest partid o constituie la adresa democrației și funcționării normale a statului român este o capcană în care nu este permis să cădem din nou, după experiența sumbră din ultimii patru ani.

În acest sens, salutăm și ne alăturăm la decizia liberalilor de a susține un candidat independent cu șanse la Primăria Bucureștiului în persoana lui Nicușor Dan, care trebuie să devină candidat unic al fortelor politice responsabile.
Capitala trebuie să se elibereze de cheltuielile iresponsabile, de căpusele transpartinice, de țopismul plin de ifose și să urmeze exemplul capitalelor europene în ceea ce privește abordarea problemelor fundamentale legate de educație, sănătate, infrastructură, confort și cultură.

Această decizie trebuie replicată în toate orașele mari, pentru a crea premisele unei asanări a vieții politice la nivel local, în perspectiva alegerii unui nou parlament capabil să repare sistemul legislativ viciat, sa susțină un guvern responsabil și să găndească o reformă constituțională care să asigure bazele meritocratice de funcționare pentru un stat român demn, modern, democratic și prosper.

Să începem cu speranță, modestie și implicare prin primul pas – recuperarea Bucureștiului!

Radu Rizescu
27 februarie Președinte
PNȚ Maniu-Mihalache

Tags:

Lasă un comentariu