PNT Maniu-Mihalache saluta civismul milioanelor de romani care s-au prezentat in numar mare la urne, pentru a sustine referendumul pentru justitie si pentru a-si exprima optiunea pentru alegerile europarlamentare. Rezultatele confirma faptul ca Romania vrea sa ramana in Uniunea Europeana si doreste ca justitia sa functioneze normal si fara influente politice, iar cei care sunt corupti sa fie pedepsiti exemplar.

Cerem demisia guvernului, penalizat printr-o infrangere categorica in alegeri si vinovat de restrictionarea votului fata de mii de cetateni, in special in strainatate, unde a fost pus in aplicare un plan
deliberat de tracasare si umilire a cetatenilor romani si de impiedicare a exercitarii acestui drept fundamental.
Miturile unei societati amorfe si al tineretului blazat si nepasator au fost demolate prin implicare si participare.

Decizia populara in ceea ce priveste justitia, concretizata prin succesul incontenstabil al referendumului trebuie transpusa de urgenta in practica, stopand procesul de subordonare politica a
justitiei si de protectie a coruptiei politicienilor, care au constituit principala preocupare a coalitiei PSD- ALDE, alaturi de, bineinteles, obtinerea de sinecuri pentru camarila conducerii partidelor.

Felicitam Partidul National Liberal pentru victoria in alegeri si alianta USR + pentru rezultatul bun obtinut. Presedintele Iohannis, intarit de succesul referendumului, trebuie sustinut, de formatiunile castigatoare la scrutinul de ieri pentru a indeplini asteptarile celor care au participat in numar mare la acest scrutin in sensul revenirii la normalitate in justitie si asigurarea unui act de guvernare bazat pe cinste, competenta si responsabilitate.

Campania electorala a prilejuit o noua ocazie de demonstrare a imposturii care a confiscat si se exprima in numele PNTCD, printr-un comportament care nu are nimic in comun cu istoria si traditia acestui partid, tranzactionata de un personaj minor in speranta unor avantaje meschine. Cerem demisia urgenta a presedintelui-stampila si a camarilei care il insoteste.
Este momentul asanarii vietii politice din tara.PNT Maniu-Mihalache cheama fortele politice sa dea dovada de responsabilitate si sa inteleaga in profunzime semnificatia votului de duminica, iar pe toti cei care isi doresc o reprezentare politica bazata pe moralitate, daruire si caracter ii asteapta sa i se alature in acest demers.

Dumnezeu sa ajute România!

Tags: