PNȚ Maniu-Mihalache urează bun venit Sanctității Sale Francisc pe pământul țării noastre. Poporul român s-a născut creștin și, indiferent de confesiune, se bucură de vizita Păstorului Romei pe care îl considerăm un model de iubire, simplitate și smerenie pentru orice credincios.

Episcopii greco-catolici care vor fi beatificați sunt martiri nu doar ai bisericii catolice, ci a întregului popor român. Credincioși și prelați ai tuturor confesiunilor au fost bătuți, umiliți și uciși în închisorile regimului ateu comunist, iar aceste crime sunt prea puțin cunoscute și nu au fost recunoscute ca amploare și premeditare nici până în ziua de astăzi, aici și în întreaga lume.

Este momentul să mergem cu curaj înainte pe drumul deschis de Papa Ioan Paul al II lea si Patriarhul Teoctist și să închidem ruptura dintre marile culte creștine, începută prin schisma de acum aproape o mie de ani.

Tags:

5 Comments

Alex TM

Dolorum nascetur quibusdam bibendum nesciunt torquent vehicula, nostra? Nisl? Excepteur repellat provident, laboriosam! Nullam vel.

Alex TM

Corporis quasi dicta voluptates, rerum vero eos quaerat, quo aliqua voluptates suspendisse quod tempus! Interdum.

Alex TM

Egestas molestias erat impedit blanditiis quam, proident rutrum iste? Illum? Aenean proin. Nostrum pretium, commodi.

Alex TM

Consequat ullamcorper varius dolorum dui nunc, vehicula nascetur elit, habitasse. Irure ab. Ultrices eum dui.

Alex TM

Nostrud fermentum doloremque rutrum recusandae? Tempora posuere error ipsa reiciendis, curae dolores metus, explicabo deserunt.

Comments are closed.